Photos by Tamas Kooning Landsbergen  

Let the summer begin!

 

Jee wat heb ik er zin in zeg, en wat een mooie dingen komen er op mijn pad!

 

Xplore Ibiza is uitgegroeid tot algehele bekendheid en op het eiland spreken zelfs de spaanse ondernemers mij erop aan dat het platvorm en de tv online en magazine er zo fantastisch uitziet. Zo trots en gezegend, printmedia is nog steeds hot!

Nu dat alles lekker draait en er een fantastisch team het nieuwe magazine ondersteund, kan ik nog een stapje verder deze zomer.

Ik ben een mooie samenwerking aangegaan en we gaan een breder platform creëren, zodat je altijd op de hoogte kunt zijn van de nieuwste hotspots, restaurantjes, party’s en verborgen plekjes met niemand minder dan...Sander Janson en progamma maker Remko Geursen. WHoehoo, laat de zomer maar beginnen!!

 

Als ik aan de zomervakantie denk, denk ik aan watersport, bootje varen, lekker eten, chillen met vrienden. We gaan bezoek bij leuk (en ook nieuwe verblijven/guest hous/ B&B en Hotels.

Gaan we alvast interieur bekijken mochten er mensen zijn die na of tijdens hun vakantie hun droomhuis/appartement tegen komen.

 

Daarnaast zijn we zelf ook nieuwsgierig wat er nu al te koop staat.

 

En natuurlijk mogen de bijzondere plekjes niet ontbreken als het hoogste punt van Ibiza en

Zo neem ik jullie ook mee naar mijn plek van ontspanning (die je overal zelf kunt creëren) maar waar ik tijdens mijn drukke hectische leven toch mijn innerlijke rust op het eiland vind. Dr Ebi, onderhand net zo bekend als de DJ’s op de Billboards.

Kortom mijn persoonlijke blog, veel leesplezier gewenst, laat je inspireren en geniet van jullie vakantie op het mooie eiland.

 

Saludos Cilla

Klik hier om een tekst te typen.

Klik hier om een tekst te typen.