Boutique Hotel Casa Munich Ibiza 

Casa Munich is in 1987 opgericht door de Familie Braun. Met de tijd werd het steeds bekender en verkreeg zo uiteindelijk zijn huidige status. In het Nationaal Park “Las Salinas”, verscholen tussen de voormalige zoutvelden en de met dennenbomen begroeide heuvels, heeft onze familie de 400 jaar oude finca-boerderij en de omringende verblijven omgetoverd tot een luxueus appartementen complex.

De gebouwen zijn gerenoveerd met behoud van de oorspronkelijke sfeer: witgekalkte stenen muren, rustieke houten plafonds, ramen met ronde bogen, pittoreske binnenplaatsen en terrassen, zonnige balkons met felroze bougainvilles en de klassieke architectuur van Ibiza. Alle appartementen zjin met elkaar verbonden via kleine paden die door de 10.000 m2 tropische tuin voeren.

Casa Munich beschikt over drie zwembaden, waarvan een verwarmd, comfortabele en moderne ligstoelen en een welnesscenter waar u kunt genieten van onze sauna, schoonheidsbehandelingen, massages en veel meer.
Een niet bewaakte kinderhoek is eveneens beschikbaar voor onze jonge gasten. Onze sportliefhebbers kunnen kostenloos gebruik maken van onze tennisbaan, een voetbal- en basketveld, fitnessruimte en mountainbikes. De stijlvolle Loungebar en de chill-out zone bij het hoofdzwembad zijn de perfecte plek voor een cocktail aan het eind van de dag bij zonsondergang.

Wij wensen dat u zich bij ons thuisvoelt om in alle rust van uw vakantie te kunnen genieten. Casa Munich ontvangt u in een warme, familievriendelijke atmosfeer en wij doen er alles voor om uw vankantiewensen te vervullen.